Bygg ett Attefallshus som gäststuga

Det är roligt att hålla i fester och festivaler, att träffa människor, lyssna på musik och dansa. När du ska anordna en stor fest eller en minifestival behöver dina gäster någonstans att bo. Bygg ett Attefallshus som gäststuga och dina gäster kommer att stortrivas.

Nu under coronatider är det inga festivaler eller musikevenemang. Förhoppningsvis ser nästa sommar annorlunda ut, men det kan vara smart att planera egna fester och minifestivaler ändå. Tänk att anordna en egen minifestival hemma på tomten. Mycket arbete, men ännu mera glädje! En snygg gäststuga är alltid bra att ha. Köp ditt attefallshus i timmer hos Dalbo Timmerhus, där du väljer mellan olika modeller eller får hjälp att designa stugan själv.

Bygg ett Attefallshus som gäststuga

Det finns flera anledningar att bygga en snygg gäststuga: bra att ha när du får gäster, extra tonårsrum, du kan hyra ut stugan och få passiv inkomst och så är den mycket användbar när du anordnar en minifestival. Om någon i familjen spelar ett instrument som låter mycket, så passar den också bra som replokal. Vad vore livet utan musik och få umgås med sköna människor? Din stuga kommer att ge dig än fler möjligheter att kunna bjuda hem vänner och anordna roliga event. Timmerstugor är också både moderna och traditionella på en och samma gång. Genom att bygga ett Attefallshus, så kommer du att få plats med många gäster, särskilt om du satsa på loft.

Anordnar en minifestival

När du anordnar en minifestival behöver du besluta dig för ett tema. Du kan antingen bjuda in några band som spelar eller så får alla som kommer spela och sjunga. Du behöver också välja om festivalens fokus är musiken, en särskild stil, ett band eller dans. Gör gärna något lite crazy, som P-Floyd som anordnade en spelning på sjön. För att lyckas med din festival behöver du:

  • Börja i tid
  • Besluta hur många besökare som ska få komma
  • Ha en nödplan ifall det regnar
  • Göra en festivalbudget
  • Inträde eller gratis?

Ju mer du planerar i förväg, desto större chanser har du att lyckas. Jämför dig inte heller med stora musikfestivaler som Sweden Rock som spelar under flera dagar. För en minifestival är två dagar perfekt.