Bo bäst när du ska på festival i Skåne

Att åka på festival när man är över en viss ålder och bo i tält på en lerig camping kanske inte känns så lockande. Det är kallt, blött och högljutt och det kommer antagligen sluta med att du sover dåligt och inte kan njuta av musiken så som du hade hoppats. Välj istället att bo på hotell och kom utvilad till konserterna.

Bo på hotell i Lund när du ska på festival i Skåne. Här har du en utmärkt utgångspunkt och smidiga kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig till Skånes alla musikfestivaler. Du får sova i sköna sängar i trivsamma hotellrum och vaknar alltid upp till en stor frukostbuffé som blir den perfekta starten på dagen. På så vis kommer du att kunna njuta av musiken extra mycket.

Festivaler i Skåne

Crowd,At,Concert,-,Summer,Music,FestivalSkåne är ett landskap fyllt med härliga festivaler som är väl värda sina besök. Bland annat hålls varje år den populära Malmöfestivalen.

”Malmöfestivalen startade 1985 och är Skandinaviens största stadsfestival med runt 1,4 miljoner besök varje år.” Malmo.se.

Här kan du njuta av mat, musik och andra festivalaktiviteter av världsklass och fest nätterna långa. Det kommer att vara mängder med folk och du får uppleva en stadspuls som aldrig förr. Är du intresserad av Jazz ska du ta ett besök på Ystads jazzfestival där flera kända inom jazzen uppträder. Är rock mer av din grej ska du istället välja Time To Rock Festival som går av stapeln i Knislinge Folkets Park varje år. Detta är bara ett lite smakprov på Skånes festivaler!