Trådlösa hörlurar – en guide

Hur noga du än nystar sladdarna på hörlurarna verkar de alltid – alltid – att jnyta ihop sig till de mest avancerade knoparna som inte ens en scout kan lösa. Med trådlösa lurar slipper du allt strul med att fastna i sladdarna, att de kommer ivägen eller dras ur öronen så fort du tar av dig väskan.

Trådlösa hörlurar med Bluetooth måste vara vår tids kanske hetaste ämne. För de flesta av oss färdas med hörlurar på morgonen och kvällen för attöverleva rusningstrafiken. Sladdarna till de annars populära hörlurarna tenderar som vi alla vet att trassla ihop sig och fastna på både det ena och det andra, men med trådlösa lurar slipper du problemet – äntligen! Här kommer vi med en guide om vad som erbjuds på marknaden.

Här är Bluetooth-lurarna som är bäst

När du ska köpa trådlösa lurar måste du först komma fram till vad det är du föredrar för typ. Är det snäckor du vill ha eller föredrar du de som är bättre på att stänga ute allt ljud? Båda har sina för- och nackdelar, men om du till exempel cyklar med lurarna rekommenderar många att du tillåter ljudinsläpp så att du också kan höra trafiken runt omkring dig. Andra tycker över huvud taget inte man borde cykla med hörlurar. I Expressen finns en bra guide till dig som är på resande fot och vill ha ett par bra hörlurar.

Fundera också vilken budget du vill hålla dig inom. En del trådlösa lurar kostar riktigt mycket, men de har bra laddningstid och riktigt bra ljud. GP har en bra guide med trådlösa Bluetooth hörlurar som är av den lite högre prisklassen. Är du dock inte så kräsen behöver du inte betala multum utan kan med gott samvete röra dig inom lägre prisklasser utan att du behöver oroa dig för att kvaliteten blir outhärdlig.