Betsson och vinnaren i Cannes

Cannes är en liten stad i södra Frankrike som har mycket glitter och glamour över sig. Detta då Cannes är staden för den stora och världskända filmfestivalen som årligen hålls i början av sommaren. En festival som lockar mängder av kändisar som medverkat i filmer och vill synas på den röda mattan. Men, utöver alla stjärnor så bänkar sig många framför tv:n samt bettar på vem det är som kommer det hem det ärofyllda priset. Sedan 1946 har denna tävling gått av stapeln i Cannes och är den mest prestigefyllda tävlingen i världen. Guldpalmen och Grand Prix är de viktigaste priserna som många hoppas på att få hålla i sin hand. Och, för alla som inte får den chansen och som sitter i soffan kan ändå hoppas på att gissa rätt och om de satsat mycket pengar kan du kanske gjuta dig en egen palm som du kan få som pris. Det är inte helt fel det heller.

Vad säger oddsen?

Ja, att kolla upp lite vad oddsen säger är inte en helt dålig idé och kan gynna dig stort. Tänk på att gå genom ett stort företag som du har förtroende för så du kan lita på det som skrivs. Betsson som både fokuserar på casinospel samt odds är en trygghet där du kan ta till dig informationer och sedan avgöra själv hur du vill tycka, tänka och spela på. Om du surfar in på sajten så kommer du se alla oddsen på de olika filmerna som har chans att vinna Guldpalmen. Här kommer en snabb lista på fem kandidater med olika odds:

  • Like Father, Like Son – 4.00
  • Nebraska – 11-50
  • The Great Beauty – 17.00
  • Heli – 30.00
  • Shield of Straw – 50.00

”Enligt oddsen råder det inga tvivel om att årets stjärnspäckade jury med bland annat Steven Spielberg, Nicole Kidman och Ang Lee  står inför en riktig utmaning när de ska utse årets Guldpalmen-vinnare på söndag. Men med tanke på publikens reaktioner, högljudda jubel och applåder som inte ville ta slut efter visningen av Like Father, Like Son i fredags känner vi oss ändå säkra på att Hirozaku Kore-Eda tar hem filmfestivalen i Cannes finaste och mest prestigefulla pris, säger Erik Wännström, oddsredaktör på Betsson.”(citat från Betssons blogg)