Festival i Malmö

Festivalerna har det tufft i år och med flera nerlagda festivaler så ser det dystert ut. Men i Malmö så går den årliga malmöfestivalen även i år, utan tecken på att lägga ned. Staden som har ett flertal musikarrangemang av olika slag är en stad att räkna med på sommaren. Boka hotell via hotellmalmo.nu redan nu och gå på alla evenemang som är i år, blues, populärmusik och rock är bara några av de genres som man kan se i Malmö.

Malmöfestivalen är en festival som hålls årligen i just Malmö. Varje år kommer nya och bra akter som lockar storpublik, förra året var det inriktat på svenska artister. I år har man slagit på stort och utöver några svenska artister så har man också bokat en del amerikanska artister:

Utöver svenska trotjänare från Johnossi till Bo Kaspers orkester har han bokat artister som det glatt hojtande punkfolkbandet Flogging Molly och den mer krävande hiphopmusikern El-P. Skäggrockarna tilldelas inte minst The Avett Brothers. Gott om amerikaner.(Läs mer om den kommande festivalen)

En salig blandning av fantastisk musik är att vänta på årets festival. Den som söker fler saker att göra kan helt enkelt välja och vraka bland roliga musikevenemang, exempelvis Jerry Williams avskedskonsert, Gyllene Tiders turné kommer till Malmö så passa på att se dem. Det finns också mängder av konstnärliga och bra akter som man kan se utspridda i Malmös parker och på torg. Stora som små akter är att leta sig fram till i sommar. Man behöver bara veta vart man ska leta för att hitta dem roligaste spelningarna i år.