Festivaltema på festen!

Har du missat att fixa biljetter till sommarens festivaler? Var inte ledsen för det! Slipp allt vad dåligt väder heter och slipp alla långa köer till festivalscenen och ordna istället en minifestival hemma i den egna trädgården! Med lite fantasi och roliga partyartiklar kan en maskeradfest bli väldigt lyckad!

9861-concert-audienceDet senaste inom festivalvärlden var premiären för den nystartade festivalen Bråvallas lansering av sina nya festivalarmband med betalningsfunktion där tanken var att festivaldeltagarna på ett säkert sätt skulle kunna förvara sina pengar. Dock krånglade systemet redan första dagen och flera festivalbesökare kunde inte ens registrera sig via festivalens hemsida. För att sedan göra det hela lite mer kaosartat kantades festivalen av dåligt väder och blixtnedslag som direkt skadade omkring fem till sex stycken personer och ytterligare några fick åka till sjukhus. Så om man vill undvika att drabbas av krångel och tråkigt väder kan man satsa på att skapa den rätta festivalkänslan hemma istället!

Tips för temafesten

Ett roligt och ovanligt sätt att ha fest på är genom att ha maskeradfest med festivaltema och det bästa sättet att skapa festivalkänslan hemma i den egna trädgården är genom livemusik. Det absolut enklaste och mest prisvänliga sättet att hitta ett band som kan spela är genom att googla fram ett bra coverband på nätet eller se om det finns någon i den egna bekantskapskretsen som man kan hyra in för att spela. Sedan är det bara att pynta upp kring scenområdet med roliga partyartiklar som man enkelt kan klicka hem från partykungen.se och sedan är det bara att dra igång festen! Ett bra tips för att hålla igång festen är att börja tidigt på festdagen och sedan hålla igång till sent in på småtimmarna. Har man även möjlighet kan man låta sina gäster tälta eller övernatta i ens hem så kan festen fortgå en hel helg!