Spela i band!

Spelar du i ett band? Kanske har du och bandet rent av varit på en och annan festival och uppträtt? Då har man varit med om något speciellt och väldigt roligt som ofta innebär en hel del nya fans. Något som är det allra bästa med att spela musik, det vill säga att få uppskattning för det man gör. Det får man ofta när man är just på festival och uppträder men även genom vanliga konserter och feedback för spelningar och skivor som många ger på internet.

Spelar man i ett band vill man ha saker som representerar en. Det spelar egentligen ingen roll hur stora eller små man är som band, man vill alltid ha merch. För den som inte har koll på vad merch är så innebär det helt enkelt t-shirts, tygpåsar, pins med mera med mera med ens band och budskap tryckta på. Alla som har varit på festival, som akt eller besökare, har stött på dem. På Bandbutiken kan vem som helst beställa egna trycksaker, allt från bandtröjor till backdrops som man ju vill ha när man uppträder.

För många är det roligaste de kan tänka sig att spela i band, och det är många som har gjort det både som hobby och på en professionell nivå. Och det finns inget bättre än att uppträda inför en publik med ett gäng kompisar och få uppskattning av tusentalsmänniskor för något man själv har gjort. En riktig kick! Nu händer det tyvärr inte längre på Acceleratorfestivalen men runt om i Sverige och världen händer det dagligen.