Vad har du på fötterna

På en festival är det fötterna som är huvudsaken. Är det första gången att besöka en festival plockar man alltid med sig för mycket i bagaget. Men, nästan alltid för lite med skor. Det är skorna som ska ta en till platser och det gäller att man både ska kunna välja om man vill vara snygg eller om man ska vara bekväm eller bara cool. Då gäller det att inte bara åka ner i ett par trötta Converse. Vad du har på fötterna kan ta din festivalupplevelse till ett helt nytt plan. Här kommer lite att tänka på så att du till festivalsommaren åker till din fest med bra skor.

Rätt skor på festivalen

  • Kolla alltid vädret. Men, tänk på att oavsett om det kommer regna varje dag eller om SMHI lovar molnfritt alla dagar så är ett par gummistövlar alltid något som ska vara nedpackat. Är det varmt så bär klänning eller shorts och sedan ta med ett par extra strumpor när de andra blir fuktiga. Har du inte stövlar så kommer du bli lite utanför och alla kommer fråga dig om detta är din första festivalupplevelse.
  • Ja, ett par Converse ska även det finnas med på checklistan. Detta för att kunna bära upp den lediga och fria stilen.
  • Ett par klackar kan packas ned beroende på viken festival du ska på. Är det Glastonburry kommer nog klackarna få stanna kvar i väska. Men är det en stadsfestival så finns det många klubbspelningar och då kommer du vara glad om du har ett par snygga klackar nedpackade. Sedan kanske du även bor på hotell så då kan du ha lite mer packning. Tänk på att Hultsfredsfestivalen är flyttad till Stockholm så då får du inte glömma de höga klackarna.

Om du känner för att vara extra snygg kan det vara kul att shoppa loss på ett par snygga skor innan avfärd. På Gratislandet kan du nu ta del av en rabattkod till Heppo där du kan shoppa skor till bättre priser. Och, det är aldrig fel!