Way out West blir allt dyrare

Nu är det mörkt, men snart blir det lusar. Med det nya året kommer även många nya grymma spelningar men framför allt många coola festivaler. En festival som många ser fram emot är Way Out West i Slottsparken, Göteborg. De firar nämligen 10-års jubileum och kommer bjuda på mycket gott under de soliga (förhoppningsvis) dagarna.

9883432-skitvaderHipp hipp hurra! Nästa år är det dags för ett helt fantastiskt musikår, och redan nu bör man göra rätt i att så fort som möjligt när biljetterna släpps till Way out West gå in och boka – för det kommer bara bli dyrare och dyrare desto längre fram i tiden vi närmar oss uppskjut. Ett tips om du är säker på att du med lätthet kommer få pengar i julklapp – eller kanske inte lägga alla pengar på julklappar är att ta ett lån. https://www.meddelandelan.se erbjuder smslån så passa på att boka biljetten med ett lån och sedan betala tillbaka när lönen kommer och du köpt dina julklappar. Om du inte kan önska dig biljetter och vara säker på att du får dem.

Dyrare desto längre du väntar

Nu när det är jubileum så slår festivalens arrangörer på stort redan från försäljningsstarten. Utan att ens veta en enda artist, även om många tror att Prince kommer att komma, så blir man lockad att köpa då det är superbra erbjudanden redan från starten. Den fjärde december kommer det att vara försäljningsstart och då kommer biljetterna att kosta 1395 kronor, för att sedan varje månad stegra med hundra kronor och slutligen landa på 2195, som de normalt brukar kosta.

Förra året var det Oatly som var den stora partnern till festivalen och för i år har de valt att samarbeta med Findus, vilket du kan läsa mer om här. Sedan är det bara att börja gissa artister och hålla tummarna att man prickar in sina favoriter.