Artistsläppet till Way Out West 2018

Årets artistsläpp till WoW har verkligen satt många på stolen. I år har man verkligen plockat från alla möjliga ytterligheter och än en gång lyckats pricka in de hetaste som finns på artistsidan just nu. Det breda sortimentet och passande samarbetspartners ger WoW det absoluta försprång de har i festivalväg.

Vi har tidigare tipsat om att bo centralt i Göteborg och det kommer gälla även i år, för artistsläppet till WoW har verkligen tagit spännande dimensioner igen. Med artister som Anna von Hausswholff, Kendrick Lamar, Patti Smith, Fever Ray och Chelsea Wolfe har man verkligen visat vilket brett och spännande utbud man har möjligheter att komma med.

”Sin vana trogen fortsätter Way out West och arrangören Luger att portionera ut nya artister till sin festival. Idag fylldes Way out West på med ”indie, psych, framtidspop och singer-songwriters” som de skriver i sin pressrelease.” gp.se

Way Out West är en tre dagar lång festival som serverar vegetarisk mat och har kommit att bli en av Sveriges mest populära festivaler. När andra festivaler som Hultsfred och Arvika har fått kämpa med dalande intresse har WoW lyckats etablera ett troget varumärke. Festivalen äger rum i Slottskogen och i år är det den 9-11 augusti.

Eftersom Slottskogen ligger centralt i Göteborg är det verkligen på tid att boka in sig på något hotell i närheten. Göteborg är en populär turiststad även utan sin berömda festival, så se till att få till en bra och nära hotelldeal! Se till att inte missa årets största fest och boka in dig så snart du kan!