Sverige får EDM-konsert

Musik och nöje är bland det bästa som många unga människor vet. Att nu Stockholm i sommar kommer få en ny helgfestival är något otroligt spännande som många ser fram emot. Nu väntar spänningen med vilka band som kommer att spela.

Vi har tidigare skrivit om hur de svenska festivalerna stigit i anseende och mer och mer blivit allt mer populära utomlands. Att då få ytterligare en i Stockholm som kan sprida värme och glädje ses som mycket positivt.

Weekend festival till Sverige

Aftonbladet.se skriver den glädjande nyheten om att den mycket populära festivalen Weekend Festival kommer att komma till Sverige. Den finns just nu i Estland och i Finland och i sommar så kommer de olika festivalerna att pågå samtidigt. Festivalen kommer att gå av stapeln under två dagar i augusti och bli en stor EDM-festival. Förra året kunde man dansa till Avicii och David Guetta och vad det kommer att bjudas på nu är det ingen som vet, men man vet att det kommer att bli mäktigt så om man är ett fan av denna typ av musik är detta en festival som man inte bör missa.

Festivalredo

5669372-ungt-par-pa-musikfestivalNär det vankas festival så är det mycket man som besökare bör tänka på. Dels gäller det att fixa boende så snabbt som möjligt. Är det en stadsfestival gäller det att vara snabb på att boka hotell innan alla blir upptagna. Vad man mer ska tänka på är att ha rätt festivalkläder för att verkligen komma i stämning. Det finns nu många klädföretag, speciellt H&M som satsar stort på olika festkollisioner.