Varför vi vill gå på konsert

Det här med musik är något för de allra flesta av oss en enormt stor del av livet. Många skulle inte ens klara av att gå en hel dag utan att fått höra ljuva toner i öronen. Och att då få se sina artister live kan vara pricken över musik-i:et 

Den där känslan som infinner sig när man får reda på att ens favoritbank kommer att spela i sin stad är en helt fantastisk känsla som är svår att slå. Det är en känsla av lycka. Och att lyckas få tag på biljetter är ren glädje. Varför vi vill gå på konsert är inte så svårt att förstå när man kan läsa att Håkan kungen Hellström fyllde hela Ullevi och även slog publikrekord. Ett rekord som gjorde att han puttade ner Bruce Springsteen från tronen.

”Det blev ett publikrekord för Håkan Hellström på lördagskvällen. Hela 69 349 såg konserten på Ullevi, uppger arrangerande Live Nation. Det slår det tidigare rekordet på drygt 66 000 som Bruce Springsteen hade.” (läs mer)

Musik i våra kroppar

???????????????????????????????????????Man kan även se att trenden med musik bara växer sig starkare och att man nu vill hylla sina favoriter genom att handla vinylskivor. detta för att visa sitt stöd då man normalt sett annars bara lyssnar på Spotify. Men vill vi ha den där riktigt stora känslan så gäller det att ta oss till en konsert så vi blir ett med publiken och bandet. Och vill man få allt på en och samma gång är det bara att vänta in alla smaskiga festivaler man kan beta av under sommarens varma månader.